Logo MD Vereniging (maculadegeneratie vereniging nederland)Logo MD Fonds (stimulator van onderzoek naar en voorlichting over maculadegeneratie)

MD Vereniging

Welkom op de website van

de MaculaDegeneratie Vereniging Nederland

en de Stichting MD Fonds

Op deze website vindt u meer informatie over de oogaandoening MD, een afkorting van MaculaDegeneratie. Met handige tips over bijvoorbeeld hulpmiddelen bij MD, achtergronden en links naar andere sites.

U vindt er verder informatie over de MD Vereniging, de patiëntenvereniging die opkomt voor mensen met MD - en de Stichting MD Fonds, stimulator van onderzoek naar en voorlichting over MD.

Missie van de MD Vereniging

De MD Vereniging biedt steun en perspectief

aan mensen met MaculaDegeneratie.

Let op nieuw e-mailadres mdvereniging@macula-degeneratie.nl

MaculaVisie Nummer 2-april 2014-Jaargang 20

• Het bestuur hoopt u te kunnen ontmoeten op de Landelijke MD-dag op zaterdag 10 mei 2014 in Nieuwegein

• MAM, een Mail Aan Mijzelf door Marie-José Rijnders